lördag 2 juli 2011

I- I dag och i morgon!

Idag har jag först vart med Madde på tävling i Vallentuna. Det var 30 grader varmt, vindstilla och fuktigt. Bromsarna åt på stackars fina Askaban K. Asko var svettig innan vi ens hade lastat ur stackarn. Hon fick ett ner men var superglad. Tycker Madde verkligen är värd det. Asko har nämligen inte vart den snällaste hästen att sitta på, ni skulle sett för ca ett halv år sedan!

I morgon har jag stalltjänst. Om det är Hanah som har Noah så ska vi filma i stallet!!!
Ska även schamponera den lilla gråa Rolf. (Castlefarm Rainbow "Roffe" kallar Madde honom för men tycker personligen "Rolf" är sötare! ;) ) Han ska visas för ev. köpare klockan sex så han måste se fin ut! :) Fina lilla ponny. Har inte hoppat honom så mycket/högt men tror verkligen att han kan ha goda chanser i dressyr när han lär sig lite mer. Han går klockren form i alla gångarter. Sen hur det ser ut vet jag inte men han känns helt underbar när vi får till det!
Har även Stickan, ska rida honom i skogen med Sara och Tramme. Myys!

Ja vi får se hur allt går i morgon, om planerna ändrar sig mycket, men jag vet inte vad som skulle kunna ändras så mycket ;) Ha det såå bra så hörs vi i morgon! Kraam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Komentera här